HelpcentrumOndersteuning op afstand

Laat ons supportteam u helpen

Ervaart u een probleem op onze website? Laat ons supporteam direct verbinding leggen met uw PC om het voor u op te lossen. Het is simpel:

1. Hier kunt u het programma TeamViewer QuickSupport downloaden en vervolgens uitvoeren..
  2. Geef aan de Trade360-supportmedewerker het ID-nummer en wachtwoord op die verschijnen in het TeamViewer-scherm.
  3. Dat is alles. De medewerker zal direct verbinding leggen met uw computer, zien wat u te zien krijgt, en snel het probleem voor u oplossen.

Handelen met een erkende broker

Zoeken

RISICOWAARSCHUWING: CFD's zijn complexe instrumenten waarmee u een hoog risico loopt snel geld te verliezen als gevolg van leverage. 67,55% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met Trade360. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen uw geld te verliezen. Lees meer over het beheren van risico's.